10-daagse golfcruise

Azamara ,Quest, Blue Hull, Revitalization,  revit, revite, 2012,
Het mooiste van het Iberische schiereiland

Op 19 april 2018 vertrekt weer een Pin High golfcruise! Er is gekozen voor een bijzondere en luxe rederij die zich weet te onderscheiden door haar service en concept. Je verblijft op all-inclusive basis en vaart langs o.a. Lissabon, Sevilla, Valencia en Barcelona.

Je vliegt vanuit Amsterdam naar Lissabon waar je verblijft in een centraal gelegen hotel. Vanuit hier kun je gemakkelijk alle hoogtepunten van deze prachtige stad bekijken.

De volgende dag begint je cruise aan boord van de Azamara Quest®. De 10-daagse cruise brengt je langs de mooiste bestemmingen en golfbanen van het Iberisch Schiereiland. Onderweg kun je onder andere een bezoek brengen aan de Moorse stad Sevilla en de indrukwekkende rots van Gibraltar. Halverwege de cruise staat tevens de Azamazing Evening gepland. Je kunt dan deelnemen aan een avondexcursie inclusief diner naar de schitterende stad Valencia.

De cruise is natuurlijk niet compleet zonder een aantal keer te golfen. Je speelt op drie topbanen: Vale da Pinta, Santana en als laatste de prachtige Robert Trent Jones baan, El Bosque.

De cruise eindigt in de wervelende wereldstad Barcelona. Hier kun je nog even genieten van de kunst van Gaudi of van heerlijke pinchos in één van de vele tapasbarretjes. Na een laatste overnachting aan boord zit jouw heerlijke golfcruise er helaas weer op en vlieg je terug naar Amsterdam.

Released: augustus 2017

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours