Crazy Days bij Pin High

Pin High Crazy Days mei 2024

Flinke kortingen en extra’s met dagelijks kans op een Wilson golftas

De 31e editie van de Crazy Days van Pin High Golftravel gaat binnenkort van start! Dit betekent tien dagen lang profiteren van flinke kortingen en vele extra’s op golfreizen naar talloze bestemmingen. Daarnaast maak je dagelijks kans op een Wilson Lite Standbag van Jumbo Golf. Op vrijdag 31 mei trapt Pin High de Crazy Days af. De actie duurt tot en met zondag 9 juni 2024.

Pin High Crazy Days Wilson golftas Jumbo GolfPin High gaat weer stunten
De Crazy Days zijn ook dit keer weer hét ideale moment om een extra voordelige golfvakantie te boeken. Naast flinke kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals gratis kamerupgrades, gratis lunchpakketten en gratis greenfees. Het aanbod van golfreizen is divers, met aantrekkelijke arrangementen in o.a. België, Duitsland en niet te vergeten Nederland. Met de heerlijke zomer die voor de deur staat, wil je deze aanbiedingen zeker niet missen.

Ook deze editie pakt Pin High weer goed uit. Je boekt al een te gek arrangement van 2 nachten met 2 greenfees op een topbaan voor slechts € 189,- per persoon. Voor alle arrangementen geldt: wees er snel bij, want op is op! Houd de website en berichten goed in de gaten!

Voor meer informatie over deze Pin High actie zie pinhigh.nl/crazydays.

Released: mei 2024

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours