De 5 meest vreemde golf gadgets!

golfcart wekker
Hebbedingetjes voor op de golfbaan of thuis

Gadgets zijn niet meer weg te denken uit de huidige moderne wereld. In alle takken van sport worden nieuwe gadgets ontworpen en op de markt gebracht. Het woord gadget wordt door iedereen anders opgevat. Ook de Dikke Van Dale geeft verschillende betekenissen: hebbedingetje, modeartikel, nieuwtje, prul. Een populair en grappig voorwerp zonder veel waarde.

Ook in de golfwereld zijn er verschillende gadgets ontworpen. De één nog vreemder dan de ander. Sta versteld van de volgende golf gadgets. Je begint je echt af te vragen wie ooit op het briljante idee gekomen is.

1481_318_full_1. Eject-a-Putt
Neem je golfmaatjes in het ootje met deze Eject-a-Putt. Plaats dit apparaat stiekem in de hole en de bal springt weer uit de hole nadat de bal erin is gekomen.

 

floatinggolfball

 

 

 

 

2. De drijvende golfbal
De drijvende golfbal komt altijd van pas. Een prachtige uitvinding voor op de water driving range of een waterrijke golfbaan.
Of je kunt natuurlijk thuis altijd oefenen om de golfballen in de vijver van je buurman te slaan.

 

3. De onputbare golfbal
Hoe graag je het ook zou willen, dit is een nagenoeg onputbare golfbal. Altijd leuk om iemand tijdens het oefenen zo’n golfbal te geven. De golfbal draait alle kanten op als je hem wilt putten, maar nooit de goede kant. De golfbal rolt ook niet tot het einde door.

 

golfcart-wekker

 

 

4. Golfcart wekker
Wat is nu lekkerder dan wakker worden, kijkend naar een wekker in de vorm van een leuke golfcart? Deze golfcart wekker heeft o.a. een alarmsysteem en temperatuurmeter aan boord. Ook leuk als kado voor jouw favoriete golfmaatje!

 

 

5. Golftaspennenhouder
Een echte golftas, maar dan in miniatuuruitvoering en geschikt als pennenhouder. Leuk voor op kantoor om zo de hele dag het golfgevoel te houden.

 

 

Met dank aan: golfpresentjes.nlThere are no comments

Add yours