Golfen? Levensgevaarlijk!

prikkeldraad
Voor alle dare devils onder ons: gevaarlijke golfbanen

Leave gun, knive and cell phone in your car
Altijd al willen zeggen dat je in de gevangenis hebt gezeten? De 9-holes par 72 Prison View Golf Course ligt op het terrein van de Louisiana State Penitentiary in de USA en wordt door de gevangenen zelf onderhouden. Spelen kun je een persoonlijke screening 48 uur van tevoren. Het kan voorkomen dat je greenfee wordt geannuleerd, bijvoorbeeld als gevolg van een opstand of uitbraak…
Angola-Prison-NBC-33-WVLA-jpg

Landmijnen
Durf je te golfen bij de zwaarst bewaakte grens van de wereld? Middenin de gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Korea ligt de Camp Bonifas golf course op een militaire basis in Zuid-Korea. Een 1 hole par 3-baan met een green die aan drie kanten wordt omringd door mijnvelden. In de bunker terecht komen is ineens een stuk minder erg.
Camp_Bonifas_Feature1

Hot, hot, hot!
Spektakel! Rook en soms ook lava is te zien tijdens een ronde op de Merapi Golf Course in Indonesië. De baan ligt aan de voet van de meest actieve vulkaan van Indonesië. Als de grond onder je begint te trillen, kun je je golfronde maar beter verder staken. In 2010 gebeurde dit voor het laatst.
merapi

Koelbloedig
De lange, moeilijke en mooie 18-holes Lost City Golf Course ligt in het entertainment complex Sun City en behoort tot de beste banen van de wereld. De Zuid-Afrikaanse baan heeft vele water hazards, waaronder een meer. Maar pas op bij hole 13! Vlakbij de green liggen krokodillen op de loer van meer dan 2 meter. Laat die bal maar lekker in het water liggen.
alligator3There are no comments

Add yours