Moppentrommel voor hole 19

last ball
Ik heb zeventien vrouwen, nog eentje erbij en ik heb een eigen golfbaan!

Je hebt vandaag niet best gespeeld. Het waren 18 zware holes en jouw vrienden hebben 18 holes lang jou gepest en belachelijk gemaakt met de slechte ballen die je gespeeld hebt. Eindelijk zitten deze waardeloze 18 holes erop en is het tijd voor hole 19. Met deze grappen zullen jouw vrienden jouw slechte spel snel vergeten!

son-learns-to-play-golf
Familieman
3 mannen zitten aan een bar en praten over hun familie.
De eerste man verteld: ‘Ik heb 4 zonen, nog 1 zoon erbij en ik heb een basketbalteam’.
Waarop de tweede man zegt: ‘Dat is niks! Ik heb 11 zonen. Nog eentje erbij en ik heb een voetbalteam’.
De derde man doet er een schepje bovenop: ‘Jullie hebben het echte geluk nog niet gevonden. Ik heb 17 vrouwen, nog 1 vrouw en ik heb mijn eigen golfbaan’!

 

 

34a5ae1b8f3c9d24b066efebc3419dd3
De golfbaan of…
Drie getrouwde mannen spelen een potje golf. Terwijl ze aan het spelen zijn, raken de mannen aan de praat. De eerste man zegt: ‘Jullie hebben geen idee wat ik ervoor heb moeten doen om te mogen golfen vandaag. Ik moest mijn vrouw beloven om elke kamer in het huis te schilderen.’
De 2e man lacht en zegt: ‘Dat is een klusje van niks! Ik moest mijn vrouw beloven om de badkamer te renoveren volgend weekend.’
Ze vervolgen het spel en dan beseffen ze dat de 3e getrouwde man niets verteld heeft over zijn vrouwenbelofte. ‘Heb jij niets aan je vrouw beloofd om te mogen golfen vandaag?’, vraagt één van hen. 3e man: ‘Ik heb vanmorgen om 05.30 uur de wekker gezet. Ik zette de wekker uit en maakte mijn vrouw wakker. Ik vroeg haar: golfspel of bedspel? Toen zei ze chagrijnig: Houd je kleding maar aan.’

97de67879c264e0e25d1bd334888d29e
Hoge bomen vangen veel ballen…
Op een middag had een jonge enthousiaste golfer een paar uur over. Hij dacht dat hij, als hij opschoot, nog negen holes kon afwerken, voordat hij naar huis moest. Net toen hij wilde afslaan, schuifelde een bejaarde heer de tee op en vroeg of hij met hem mee kon doen, aangezien hij ook alleen was. De jongeman stemde toe en tot zijn verrassing speelde de oude heer vlot mee. Ten slotte kwamen ze op de negende fairway en daar kwam de jongeman voor een probleem te staan: er stond een hoge dennenboom precies tussen zijn bal en de green. Terwijl de jonge speler stond te overdenken hoe hij moest slaan, zei de bejaarde man: ‘Toen ik zo oud was als jij, sloeg ik de bal recht over die boom heen.’ De jongeman nam de handschoen op. Hij sloeg en de bal belandde met een klap tegen de top van de boomstam. Hij plofte op de grond, rolde terug en lag uiteindelijk stil op bijna dezelfde plek vanwaar hij was geslagen. ‘Toen ik zo oud was als jij,’ vervolgde de oude baas, ‘was die boom natuurlijk maar een meter hoog.’There are no comments

Add yours