Crazy Days bij Pin High

Crazy Days januari 2018

Kortingen tot € 300,- en dagelijks kans op een golftas

Het is weer tijd voor de welbekende Crazy Days van Pin High! Dit betekent elf dagen lang profiteren van knallende kortingen op golfreizen naar talloze bestemmingen. Op donderdag 11 januari om 9.00 uur trapt Pin High de Crazy Days af. De actie duurt tot en met 21 januari. Boek een golfreis tijdens deze periode en profiteer van kortingen tot wel € 300,- per persoon. Daarnaast maak je dagelijks kans op een Elrey golftas van Jumbo Golf.

Nog gekker dan gek
De Crazy Days zijn hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. Naast kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals gratis greenfees en kamerupgrades aan. Het aanbod is zeer divers, met zonnige arrangementen in onder andere Spanje, Portugal en de Caraïben. Er zijn zowel bestemmingen dichtbij als ver weg, dus voor ieder wat wils. Boeken kan van 11 tot en met 21 januari 2018.

Matthijs Hermsen, marketing manager van Pin High Golftravel: ‘We pakken weer flink uit tijdens de Crazy Days. We bieden golfers tijdens deze dagen heel veel voor heel weinig. Zo verblijf je al 5 nachten in een 4-sterrengolfhotel met ontbijt, 5 diners en 3 x golfen voor € 419,-.’ Speciaal tijdens de Crazy Days is Pin High ook op zaterdag 13 en 20 januari telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 15:30 uur.

Voor meer informatie over deze Pin High actie zie pinhigh.nl/crazydays.

Released: januari 2018

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours