Checklist voor op de golfbaan

golfclub-marketing-checklist-1541-w800
Ga ik deze ronde wel halen met maar 3 ballen…?

Vergeet met deze checklist nooit meer iets als je naar de golfbaan gaat!

Het is je vast wel eens overkomen: je gaat golfen en… arrghh! Ga ik deze ronde wel halen met maar 3 golfballen? Of je moet voor de 5e keer deze maand een nieuw golfhandschoentje in de winkel kopen, omdat je deze weer eens thuis hebt laten liggen.

Wees gerust! Wij stellen voor jou een checklist op, zodat je nooit meer zonder tees meer op de golfbaan staat.

golfhandschoen

  1. Nieuwe golfballen! Die nieuwe driver zal een stuk minder ver slaan met een 5 jaar oude Pinnacle bal.
  2. Oude golfballen. Soms wil je nog wat meer chipjes oefenen als het rustig is in de baan. Oude ballen zijn daar super voor! Of wanneer het niet zo lekker gaat en je jouw nieuwe Pro V1 bal liever niet het water in slaat deze hole…
  3. Regenspullen. Regenhandschoenen, een regenbroek, een regenjas en een paraplu zijn een absolute must, zeker in de lente. Het weer kan namelijk zo omslaan en dan ben je tenminste droog terug in het clubhuis.
  4. Visitekaartjes. Golfen is tegenwoordig dé sport om te netwerken, maar zelfs wanneer geen netwerkafspraak gepland staat, weet je maar nooit wie je tegenkomt tijdens je rondje.
  5. Eerste Hulp Kit. Hoofdpijn, een splinter, pijnlijke blaren of zelfs een wondje. Dit komt vaak voor op de golfbaan. Zorg dat je goed voorbereid bent om dit tegen te gaan!
  6. Markers. Niet alleen om je bal mee te markeren, maar ook functioneel indien je je potloodje bent vergeten.
  7. Tees. Er is ons wel eens verteld dat deze essentieel zijn om een driver te kunnen slaan.
  8. Golfhandschoentjes. Eén oude om mee te oefenen en een nieuwe om mee te spelen, of in het geval dat de oude uit elkaar valt.
  9. Eten en drinken. Zorg altijd voor eten en drinken in je tas. Je weet nooit hoelang die vierbal die vóór jou is gestart over 9 holes doet.

raingear

 There are no comments

Add yours