Bewonder de beste spelers van de wereld

Joost Luiten KLM Open

3-daags KLM Open arrangement
Van 14 tot en met 17 september vindt op The Dutch in Spijk het KLM Open plaats, het grootste golftoernooi van Nederland. Vorig jaar won Joost Luiten. Ben jij dit jaar erbij als hij zijn titel verdedigt?

Pin High organiseert een uniek driedaags golfarrangement waarbij je strijdt om mooie prijzen tijdens 2 toernooidagen en daarnaast een bezoek brengt aan het KLM Open. Je verblijft in het mooie Hotel de Korenbeurs, gelegen in het gezellige dorpje Made op ongeveer 25 minuten rijden van The Dutch. Dit arrangement staat onder leiding van Dany Vercruyssen en vindt plaats van 14 t/m 16 september 2017.

Pin High golfbaan BergvlietLandgoed Bergvliet
Op donderdag 14 september staat de eerste toernooidag op het programma. Je speelt op de prachtige golfbaan van Landgoed Bergvliet. Leg jij vandaag de basis voor je eigen overwinning? Na een hevige strijd geniet je ‘s avonds van een heerlijk 4-gangendiner inclusief wijn in restaurant Fundi.

KLM Open
Op vrijdagochtend 15 september word je per bus naar The Dutch gebracht, waar je de hele dag kunt genieten van golf. Niet alleen op de baan, maar ook in het promodorp is genoeg te beleven. Zo kun je gratis golflessen volgen of een lekker hapje eten bij één van de vele eetgelegenheden. Kom ook langs bij de stand van Pin High, want je maakt elke dag kans op een golfreis of andere mooie prijzen! ’s Avonds geniet je wederom van een heerlijk 5-gangendiner in restaurant Fundi.

Pin High - De TurfvaertGolfpark de Turfvaert
Op de laatste dag speel je op Golfpark de Turfvaert, een mooie inland links course. Hopelijk heb je gisteren wat opgestoken van de pro’s, want de laatste toernooidag staat op het programma. Vandaag worden de prijzen verdeeld. Dus wie gisteren goed heeft afgekeken, maakt een goede kans om te winnen.

Voor meer info over het Pin High KLM Open arrangement: www.pinhigh.nl/klmopenarrangement

Released: mei 2017

– EINDE PERSBERICHT –
Pin High - Hotel de Korenbeurs   Pin High - De KorenbeursPin High - De KorenbeursThere are no comments

Add yours