New arrivals

Pin High New arrivals

New arrivals

Vanaf donderdag 13 februari 2020 zet Pin High haar nieuwkomers in het zonnetje. Meer dan 20 nieuwe accommodaties naar uiteenlopende bestemmingen, met vooral een flinke uitbreiding op de Britse Eilanden. Een nieuwe bestemming in Schotland boek je al vanaf € 289,-.

New arrivals
Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen en hebben keuze uit een ongekend ruim en divers aanbod. Maar liefst 20 nieuwe ontdekkingen met fantastische golfmogelijkheden in onder andere Duitsland, Frankrijk, Italië en Bulgarije. Geheel nieuw in het aanbod zijn Wales en Ierland. Beide fantastische golfbestemmingen met prachtige golfbanen.

Maar ook dichter bij huis heeft Pin High flink uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld voor € 299,- naar het 4-sterren superior Parkhotel Hohenfeld Münster net over de grens in Duitsland, met een gastronomische keuken en grote variatie aan golfbanen. Zoek je het liever wat zuidelijker op? Dan kun je verblijven op één van de beste golfresorts ter wereld met twee geweldige golfbanen: Terre Blanche in Zuid-Frankrijk. Dit resort is lid van ‘The Leading Hotels of the World’ en een aanrader voor een onvergetelijk verblijf.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wees er snel bij. De ervaring leert dat populaire data snel vol zijn!

Pin-High-New-Arrivals

Voor meer informatie over deze Pin High actie zie onze new arrivals.

Released: februari 2020

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours