Nieuwe golfbanen app

Leadingcourses app
Leadingcourses.com lanceert nieuwe golfbanen app

Sinds begin 2017 is in stilte gewerkt aan een compleet nieuwe app waarmee golfers wereldwijd golfbanen kunnen vinden, beoordelen en reserveren. Na twee updates en een derde die zeer binnenkort wordt gelanceerd vindt Leadingcourses.com het tijd om de app officieel in Nederland te lanceren. Perfect getimed, want het golfseizoen is inmiddels echt gestart.

Doel van de Leadingcourses app
Met de app wil Leadingcourses.com golfers een gebruiksvriendelijke ervaring bieden bij het zoeken, boeken en beoordelen van golfbanen. De verwachting is dat golfers via de app sneller een beoordeling achterlaten en hun foto’s posten. Hierdoor is Leadingcourses.com beter in staat golfers te helpen en de baan te vinden die bij hen past.

Reserveren van golfbanen
Alhoewel de golfindustrie behoorlijk traditioneel is, wordt het binnenkort mogelijk om via de app starttijden op golfbanen te reserveren en af te rekenen. Via de website is het al mogelijk om in Spanje een groot aantal golfbanen online te boeken. Dit zal binnenkort dus ook mogelijk zijn in de app. Na Spanje – de meest populaire golfbestemming in Europa – wordt het ook mogelijk om in andere landen, zoals Portugal en Frankrijk, online je starttijd te boeken.

Nieuwe app volledig gratis
In tegenstelling tot de vorige app – die in 2012 werd uitgebracht – zal deze app volledig gratis zijn en blijven. Gebruikers krijgen toegang tot informatie en beoordelingen van meer dan 25.000 golfbanen wereldwijd. Het is niet nodig om een account te hebben, al wordt dat wel aangemoedigd. Zonder een account zijn bepaalde zaken zoals het schrijven van beoordelingen of het plaatsen van foto’s niet toegankelijk.

Android en iOS
Inmiddels gebruikt het overgrote deel van de bezoekers Leadingcourses.com via de telefoon of tablet. Vandaar ook de keus om te investeren in een app die het gebruiksgemak vergroot en op een relevant moment gebruikt kan worden. De app is in 9 talen beschikbaar voor iOS en Android en is geschikt voor zowel de telefoon als tablet.

Door golfers voor golfers
Leadingcourses.com is groot geworden door goed te luisteren naar haar gebruikers en dat is ook de strategie voor de app. Sinds een aantal maanden wordt de app door duizenden trouwe fans intensief gebruikt. Op basis van de feedback van deze gebruikers – en van alle nieuwe gebruikers – wordt de app elke maand verbeterd.Leadingcourses golfbanen app

Links:
App Store link: https://appstore.com/leadingcourses
Play Store link: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.leadingcourses.LeadingCourses
App pagina: https://nl.leadingcourses.com/get-app/
Commercial voor app: https://www.youtube.com/watch?v=HPkcLMNuq_AThere are no comments

Add yours