Pin High draait door op het KLM Open

KLM Open 2017
Boek een golfreis en ‘draai’ tot € 200,- korting!

Tijdens het KLM Open van 14 t/m 17 september op The Dutch Spijk pakt Pin High weer groots uit. Op de stand kunnen prachtige golfreizen gewonnen worden. Daarnaast mag ook dit jaar iedereen die op de stand een golfreis boekt een korting draaien. Deze korting kan oplopen tot wel € 200,- per boeking! Een unieke actie, want het geldt ook voor de voordeligste shortbreaks. Kortom, Pin High draait door!

Pin High acties tijdens het KLM Open
Kom naar de Pin High stand, want er valt van alles te beleven! Voor € 1,- mag je draaien aan het rad van avontuur en maak je kans op een golfreis voor 2 personen. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland. Al ruim dertig jaar helpt deze organisatie zieke of gehandicapte kinderen en hun families in Nederland.

Daarnaast presenteert Pin High op het KLM Open de nieuwe Middellandse Zee & verre bestemmingen brochure met volop nieuwe ontdekkingen. De mooiste brochure tot nu toe! Naast deze primeur kun je bij boeking van een golfreis op de stand uw eigen korting draaien tot wel € 200,-! Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de Pin High stand tijdens het KLM Open.

Released: september 2017


– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours