Pin High reisgids 2018

Pin High brochure Europa Dichtbij 2018

Pin High’s trends voor komend golfseizoen
De nieuwe Pin High brochure is uit en dat betekent een nieuwe kans om de mooiste golfbestemmingen te ontdekken. Ook dit jaar weer boordevol inspiratie en met veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen. Voor komend seizoen is er een aantal trends op het gebied van golfreizen die Pin High graag met u wil delen.

Maar liefst 20 nieuwe ontdekkingen
Pin High neemt u mee naar unieke nieuwe bestemmingen die zeker de moeite waard zijn. Speel op één van de spectaculairste golfbanen van Europa: Thracian Cliffs, waar nu directe vluchten naartoe gaan. Ervaar de charme en hartelijke gastvrijheid van het kleinschalige golfresort La Pievaccia in Toscane. In deze oude wijnboerderij kunt u genieten van overheerlijke regionale gerechten. Goed eten wordt namelijk steeds belangrijker gevonden. De nieuwe Pin High brochure telt daarom maar liefst 14 Michelin-sterren bij 13 bestemmingen. Bezoek ook eens Praag voor een mooie citybreak. Een bestemming die nog relatief onbekend is bij het golfpubliek, maar vele mooie banen kent.

De zekerheid van vroeg boeken
Nederlanders boeken hun golfvakantie steeds eerder. Houd hiermee dus goed rekening bij het boeken van uw golfreis. Hoe vroeger u boekt, hoe groter de kans dat er plek is in het hotel en des te groter de kans op een goede starttijd. Pin High heeft uitstekende vroekboekdeals, dus wees er op tijd bij!

Goed om te weten
Steeds meer Nederlandse golfers kiezen ervoor om als groep op golfvakantie te gaan. In 2017 kende 20% van de gemaakte boekingen bij Pin High 4 of meer personen. Daarom ook dit jaar weer volop keuze voor groepen. Daarbij gaan we steeds vaker en korter op vakantie. De mogelijkheden voor shortbreaks zijn oneindig. Kortom, Pin High blijft goed inspelen op de behoeften van golfers die op reis willen!

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: februari 2018

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours