Pin High reisgids 2019/2020

Pin High winter 19-20

Ontdek het nieuwe reisaanbod en laat u inspireren!
Met trots presenteert Pin High haar nieuwe ‘Middellandse Zee & Verre Bestemmingen’ brochure. Deze 30ste editie staat vol met bijzondere bestemmingen voor de scherpste prijzen.

Jubileumjaar met maar liefst 18 nieuwe bestemmingen
Ongetwijfeld wist u het al: Pin High bestaat 30 jaar! Wij vieren dit jubileum met weer een hoop nieuwe golfbestemmingen die het ontdekken meer dan waard zijn. In Spanje is het ons gelukt een exclusief contract af te sluiten met het Sentido Ama Islantilla met een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit hotel ligt vrijwel op de fraaie golfbaan Islantilla. Nabij de voortreffelijke 36-holesbaan Citrus Golf in Tunesië ontdekten wij het 5-sterren Leading Hotels of the World boutique hotel La Badira. Hier geen buffet, maar heerlijk à la carte dineren met uitzicht op zee. De ontdekking op de Canarische Eilanden is Tecina Golf op het fraaie, maar onbekende La Gomera. Geniet hier van de zon, rust, 18 holes zeezicht en de voortreffelijke service. Ideaal om ook te combineren met een verblijf op Tenerife. Laat je door onze nieuwe brochure inspireren. Wij helpen je graag de beste keuze te maken.

Jouw golftas gratis mee
Een unieke aanbieding speciaal voor Pin High klanten: boek vóór 12 oktober 2019 een golfreis naar een TUI-bestemming, dan vliegt je golftas gratis mee! Lees de voorwaarden op www.pinhigh.nl.

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: september 2019

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours