Pin High reisgids 2020

Pin High – cover 2020 Saint-Malo

Nieuwe Europa dichtbij brochure
Met enige trots heeft Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa dichtbij’ brochure gepresenteerd. Met een compleet nieuw uiterlijk en QR-codes bij elke bestemming is het ook dit jaar weer een bijzondere brochure geworden, boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Maar liefst 20 nieuwe ontdekkingen
Pin High neemt je mee naar unieke nieuwe bestemmingen die zeker de moeite waard zijn. We gaan terug naar 1562! Het allereerste begin van de golfsport. Pin High heeft dan ook flink uitgebreid op de Britse Eilanden. Speel op de op vijf na oudste baan van Schotland en verblijf in het naastgelegen Links Hotel Montrose of boek een arrangement in Wales, dé tip van 2020! Ervaar het joie de vivre-gevoel tussen de topwijnen uit Bordeaux in het exclusieve golfhotel Château des Vigiers. Een bestemming die nog relatief onbekend is bij het golfpubliek is Bulgarije. Pin High heeft hier gekozen voor een verrassende en veelzijdige combireis, waarbij je verblijft in de stad Sofia én in een 5-sterren golfresort middenin de prachtige natuur. Natuurlijk speel je hier ook op prachtige banen! Kortom, de nieuwe Pin High brochure staat vol met nieuwe bestemmingen voor ieder wat wils.

QR-code
Ook nieuw in de Pin High brochure is de QR-code bij elke bestemming. Scan de code met je tablet of telefoon en je gaat direct naar de juiste webpagina op de site van Pin High. Direct de juiste informatie en prijzen in één handomdraai. Gemak dient de golfende mens anno 2020.

De zekerheid van vroeg boeken
Nederlanders boeken hun golfvakantie steeds eerder. Houd hiermee dus goed rekening bij het boeken van je golfreis. Hoe vroeger je boekt, hoe groter de kans dat er plek is in het hotel en des te groter de kans op een goede starttijd. Pin High heeft uitstekende vroegboek deals, dus wees er op tijd bij!

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: februari 2020

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours