Pin High reisgids 2021/2022

Pin High cover 2021 2022

Nieuwe Pin High brochure
Met trots heeft Pin High haar nieuwe ‘Middellandse Zee & Verre bestemmingen’ brochure gepresenteerd. Het is weer een heel speciale brochure geworden na een bijzonder en bewogen jaar. Nieuwe bestemmingen, herontdekkingen, maar vooral volop inspiratie en unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Pin High brochure 2021 2022

Iedereen gevaccineerd op reis!
Wat fijn dat iedereen die dat wil nu volledig gevaccineerd is. Dat betekent weer kunnen reizen en genieten. Pin High is er trots op dat zij erin geslaagd is weer een heel mooie brochure te presenteren met volop keuze en nieuwe ontdekkingen. In Spanje ontdekte Pin High vlakbij Jerez en Sevilla het prachtig gerenoveerde Montecastillo direct aan de baan. Doorrijdend naar de Costa del Sol bekeek zij de ‘total make over’ van Almenara, dat nu SO/ Sotogrande heet. Een prachtige toevoeging aan het aanbod in Spanje. Op Madeira herontdekte Pin High de drie spectaculaire banen, voortreffelijke hotels en vooral heel prettig: nergens massatoerisme. Met een uitgebreid aanbod mooie appartementen en villa’s aan de baan met volop greenfees is thuiswerken in een lekker klimaat heel gemakkelijk geworden. Kortom, in de nieuwe Pin High brochure staat weer voor ieder wat wils.

Pin High geld terug garantie
De Pin High geld terug garantie maakt het nog steeds mogelijk met een gerust hart jouw golfvakantie vroeg te boeken. Je profiteert hiermee van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Als op enig moment de regels van het land van bestemming inhouden dat je, ook al ben je gevaccineerd, toch ter plaatse in quarantaine moet, dan kun je op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos annuleren (m.u.v. eventuele vliegtickets). Zelfs bij betaling met een Pin High coronavoucher krijg je je geld terug! De unieke garantie is verlengd voor alle vakanties met vertrek vóór 31 maart 2022.

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: september 2021

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours