Pin High reisgids 2021

Pin High Europa gids 2021

Nieuwe Pin High brochure
Met trots heeft Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa’ brochure gepresenteerd. Met maar liefst 25 nieuwe bestemmingen en de toevoeging van een aantal Middellandse Zee bestemmingen is het ook dit jaar weer een heel bijzondere brochure geworden, boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Cover Pin High brochure

Maar liefst 25 nieuwe ontdekkingen
Ook in 2021 zal Nederland heel populair zijn. Pin High is er trots op dat zij erin geslaagd is het aanbod in Nederland nog verder uit te breiden. Van Texel tot Zuid-Limburg ontdekte Pin High hotels die soms goed verstopt waren, maar het ontdekken meer dan waard zijn. Zo kun je heerlijk dineren in Tjaarda Oranjewoud, is het in Overijssel goed toeven op Landgoed De Uitkijk en aan het aanbod op Texel is Hotel Zeerust toegevoegd. Pin High is ook erg blij het beroemde Château St. Gerlach in Zuid-Limburg te kunnen aanbieden. Kortom, met keuze uit meer dan 30 verschillende golfvakanties en meer dan 50 verschillende golfbanen in heel Nederland staat de nieuwe Pin High brochure vol met oude bekenden, nieuwe bestemmingen en vooral voor ieder wat wils. En als we straks de grens weer over mogen, biedt Pin High ook daar volop nieuwe hotels en golfbanen.

Middellandse Zee bestemmingen
Naast vertrouwde bestemmingen als Nederland, België en Duitsland is er dit jaar voor gekozen een aantal Middellandse Zee bestemmingen in deze brochure op te nemen. De brochure is daarmee dikker dan ooit met genoeg inspiratie en keuze voor een welverdiende golfvakantie.

Pin High geld terug garantie
De Pin High geld terug garantie maakt het mogelijk met een gerust hart de golfvakantie vroeg te boeken. Je profiteert hiermee van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Wordt of is het reisadvies code oranje of rood, dan kan op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos geannuleerd of omgeboekt worden. Zelfs bij betaling met een Pin High coronavoucher krijg je je geld terug! Een unieke garantie voor alle vakanties met vertrek vóór 31 oktober 2021.

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: maart 2021

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours