Pin High reisgids 2022-2023

Pin High Cover brochure MZ VB 22-23 Cascades GC

Nieuwe Pin High brochure
De Middellandse Zee & Verre Bestemmingen 2022-2023 brochure is een feit en Pin High is er trots op. Met prachtige nieuwe ontdekkingen en een extra Pin High service is het ook dit jaar weer een heel bijzondere brochure geworden, boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Pin High Golftravel cover gids 2022-2023

NIEUW!
Ook voor komend seizoen is Pin High er trots op dat zij erin is geslaagd nieuwe bestemmingen aan het uitgebreide en bestaande aanbod toe te voegen. Pin High ontdekte dat Egypte als golfbestemming weer helemaal terug is van weggeweest. Een golfparadijs in de winterzon voor een aantrekkelijke prijs. Ook voegden wij twee mooie golftours toe: een Portugese ontdekkingsreis en een golftour dwars door het Spaanse Andalusië. Kortom, laat je door de nieuwe brochure inspireren. Pin High helpt graag je de beste keus te maken!

Pin High service
Sinds 8 september 2022 bieden wij een unieke service: in elk arrangement met huurauto is vanaf nu een verzekering opgenomen, waardoor het eigen risico volledig is afgekocht. Hierdoor bespaar je veel geld en gedoe ter plaatse. En waar je deze winter ook naartoe gaat, met de bestaande Pin High geld terug garantie kun je zonder risico je golfreis boeken. Ook dit is weer de service van Pin High.

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: september 2022

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours