Pin High reisgids 2022

Pin High brochure 2022 – Wimereux

Nieuwe Pin High brochure
Met trots heeft Pin High onlangs haar nieuwe Europa dichtbij brochure gepresenteerd. Met maar liefst 22 nieuwe bestemmingen en het compleet nieuwe concept Golfen & fietsen is het ook dit jaar weer een heel bijzondere brochure geworden. Een gids boordevol inspiratie en met veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

NIEUW!
Ook in 2022 zijn wij er trots op dat wij erin geslaagd zijn het aanbod in binnen- en buitenland fors uit te breiden. In hartje Maastricht ontdekten wij het beroemde Kruisherenhotel, dat een fantastische aanvulling is op het bestaande aanbod in Zuid-Limburg. In de Belgische Ardennen is het gastronomisch genieten in Hotel La Grande Cure. En omdat we gelukkig weer de grens over mogen, hebben wij ons aanbod in Italië met maar liefst 7 golfaccommodaties uitgebreid, inclusief een golfclinic op een topbaan. Kortom, in de nieuwe Pin High brochure staat weer voldoende nieuws!

Pin High brochure 2022

Golfen & fietsen
Een compleet nieuw concept dat Pin High dit seizoen introduceert is Golfen & fietsen. Op de mooiste fiets- en golflocaties reserveert Pin High niet alleen een starttijd, maar ook een elektrische fiets op de dag dat je niet golft. Zowel in Nederland, Duitsland als Luxemburg kan de prachtige omgeving per fiets verkend worden.

Pin High geld terug garantie
De Pin High geld terug garantie maakt het mogelijk met een gerust hart jouw golfvakantie vroeg te boeken. Door vroeg te boeken profiteer je van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Je loopt daarbij geen enkel risico, want op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kan kosteloos geannuleerd of omgeboekt worden. Een unieke garantie voor alle vakanties met vertrek vóór 31 oktober 2022.

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: maart 2022

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours