Pin High reisgids 2024

Pin High Europa dichtbij brochure 2024

Nieuwe Pin High brochure
Met trots heeft Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa dichtbij’ brochure gepresenteerd. Met maar liefst 18 nieuwe bestemmingen in 8 verschillende landen is het ook dit jaar weer een heel verrassende brochure geworden, boordevol leuke nieuwtjes en met veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

NIEUW!Pin High Europa dichtbij brochure 2024
Ook in 2024 is Pin High erin geslaagd het aanbod verder uit te breiden. Pin High is er dan ook trots op Zweden in de brochure op te nemen. Een bijzondere nieuwe bestemming met leuke hotels en fraaie golfbanen én exclusief bij Pin High. In België is het nabij de prachtige 36-holesbaan Royal Golf Club Oudenaarde gelukt een sfeervol hotel te contracteren. In Zuid-Duitsland, dat steeds populairder wordt, vond Pin High een keur aan nieuwe golfbanen bij Bad Griesbach. Maar ook dichter bij huis ontdekte Pin High weer sfeervolle hotels en uitdagende banen naast de reeds bestaande bestemmingen.

Trots
Als partner van Travelife en Trees for All en met het ruime aanbod van Eco hotels en Eco banen is Pin High er trots op een steentje te kunnen bijdragen om de reissector te verduurzamen. Al 35 jaar is Pin High de nummer 1 golf touroperator van Nederland én Vlaanderen. Iets om trots op te zijn!

Met een fantastisch team met veel kennis en (reis)ervaring helpt Pin High je graag de beste keus te maken.

Voor meer informatie over de Pin High golfreizen zie www.pinhigh.nl of vraag de gratis brochure aan.

Released: maart 2024

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours