Pin High Zomertour

Pin High zomertour 2018
De Pin High 18-holes Zomertour 2018 gaat van start!

De befaamde Pin High 18-holes Zomertour gaat weer van start! Deze golftour wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd door ANWB Golf. Leden en niet-leden van ANWB Golf waarderen deze golftour vanwege de gezelligheid en de mooie golfbanen. Dit jaar worden op 13 verschillende golfbanen wedstrijden georganiseerd waaraan elke golfer kan deelnemen.

Pin High - Aa Saint Omer

Bijzonder aan deze editie van de Pin High 18-holes Zomertour is de start op zaterdag 12 mei 2018. De eerste wedstrijd vindt namelijk plaats op een Mystery Course. ANWB Golf verklapt nog niet om welke golfbaan het gaat, maar het belooft een goed verzorgde golfdag op een prachtige golfbaan te worden. De zomertour wordt traditiegetrouw afgesloten met een finaleweekend. Dit jaar vindt de ontknoping plaats op de Aa Saint-Omer Golf Club in Noord-Frankrijk.

Tijdens de gehele zomertour zorgt sponsor Pin High Golftravel voor goedgevulde prijzentafels. Maar de gezelligheid tijdens de wedstrijden staat voorop. Kortom, er is genoeg reden om deel te nemen aan één of meer wedstrijden uit deze zomertour. Wil je meespelen met één of meerdere wedstrijden? Schrijf je dan snel in. De Pin High 18-holes Zomertour is zeer populair. Vorig jaar deden gemiddeld 70 deelnemers per wedstrijd mee.

Geschikt voor alle golfers
Alle golfers met minimaal handicap 54 kunnen deelnemen aan de Pin High 18-holes Zomertour. Spelers worden op basis van hun speelsterkte per wedstrijd ingedeeld in één van de vier categorieën:

► categorie A (max hcp 18,4) netto strokeplay
► categorie B (hcp 18,5 – 26,4) stableford
► categorie C (hcp 26,5 – 36) stableford
► categorie D (hcp 37 – 54 en inactieve handicaps) stableford

Per categorie zijn mooie prijzen te winnen. Daarnaast verdienen deelnemers elke wedstrijd punten voor het Pin High Zomertour klassement. Spelers die minimaal 4 wedstrijden hebben meegedaan en tijdens de finale meespelen dingen mee naar de hoofdprijs: ze krijgen de arrangementsprijs (€ 439,-) van het Saint-Omer weekend retour. Deze prijs wordt uitgereikt aan de 6 hoogstgeplaatste spelers van het klassement.

Wedstrijdkalender en inschrijven
De wedstrijdkalender en inschrijfmogelijkheden staan vermeld op www.anwbgolf.nl/golfwedstrijden.

Wedstrijdkalender Pin High Zomertour 2018ANWB GolfOver ANWB Golf 
ANWB Golf
is met ruim 43.000 leden de grootste golfclub van Nederland. Zowel ‘vrije golfers’ als golfers die aangesloten zijn bij een golfbaan weten in toenemende mate ANWB Golf te vinden. Een belangrijke reden hiervoor zijn de greenfee kortingen bij meer dan 100 Nederlandse golfbanen. Vanuit haar missie om leden vaker te laten golfen organiseert ANWB Golf jaarlijks zo’n 100 wedstrijden en golfevenementen. De Pin High 18-holes Zomertour maakt daar onderdeel van uit.There are no comments

Add yours