Pin High en PGA Holland

Pin High – Citrus La Forêt

Pin High official partner PGA Holland
PGA HollandMet ingang van dit jaar is Pin High official partner van PGA Holland. In Pin High vindt PGA Holland de reispartner waarnaar zij op zoek is: een ervaren organisatie die haar meerdere winterbestemmingen biedt met uitstekende golfbanen, goede oefenfaciliteiten en een aangenaam klimaat.

Door de opzet van meerdere ‘winter bases’ kunnen PGA professionals trainen met hun leerlingen onder zeer gunstige voorwaarden. De geselecteerde reizen zijn voordelig en de locaties beschikken over uitstekende golffaciliteiten. Pin High ontzorgt de pro bij de organisatie en promotie van de golfreis door marketingactiviteiten, (golfbaan)reserveringen en facturatie uit handen te nemen. De pro kan zich op die manier voor en tijdens de reis volledig concentreren op zijn groep.

Winter bases en lesprogramma’s
PGA Holland selecteerde Citrus Golf in Tunesië als eerste winter base voor komend seizoen. Een goede locatie met 45 perfect onderhouden holes, afslaan van gras, de beste oefenfaciliteiten en zeer betaalbaar! Bovendien ontvangt de pro € 250,- bonuspremie bij minimaal 8 deelnemers bovenop de pro fee! Meer info…

Naast permanente winter bases worden ook lesprogramma’s ontwikkeld met als doel kwalitatief betere trainingen en golfreizen te organiseren. Met persoonlijke aandacht voor het spel van de leerling wordt een golfreis met een PGA professional nu nog uitdagender, voordeliger en leerzamer!

Meer info over de Pin High PGA Winter Base.

Released: maart 2018

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours