St. Wendel: topgolf in Duitsland

Spectaculair en uniek
In de landendriehoek Duitsland-Frankrijk-Luxemburg ligt het Saarland. In dit bosrijke en bergachtige landschap ligt een golfbaan van allure: St. Wendel. Een spectaculaire en zeer afwisselende 27-holesbaan met prachtige uitzichten. Dit unieke parcours is in verschillende stijlen aangelegd met parkland- en links course elementen. Je waant je hier afgezonderd van de bewoonde wereld. Door de talrijke doglegs, de blinde holes, het glooiende terrein, de beboste fairways, enkele ravijnen en de waterhindernissen moet de golfer op de tee vaak maar raden waar de vlag zich bevindt en dit staat een makkelijke score in de weg. St. Wendel zou eigenlijk elke golfer gespeeld moeten hebben.

Direct aan de baan ligt het trendy hotel Angels am Golfpark. Een modern hotel met erg leuke spa & wellness, cocktailbar, goed restaurant en terras met geweldig uitzicht op de baan. Op ca. 4 km ligt de plaats St. Wendel met een gezellige voetgangerszone in de oude stadskern met vele terrasjes en winkeltjes. Hier vind je ook het sfeervolle zusterhotel Angels am Fruchtmarkt.

blog_stwendel_golf2W13       blog_angelsamgolfplatz_terras1W12       blog_angelsamgolfplatz_room1W10       blog_angelsamgolfplatz_hotel1W10blog_stwendel_golf1Z16There are no comments

Add yours