Surprise reis 2019

surprisereis 2019 bewerkt 2
‘Een onbekende bestemming met topbanen!’
Na de succesvolle edities van 2017 naar Thracian Cliffs en 2018 naar Costa Navarino organiseert Pin High ook in 2019 een nieuw avontuur.

Pin High Eric BakkerSurprise, surprise!
We gaan naar de zon, spelen op een waanzinnige golfbaan, logeren in een prachtig resort en de kans is heel groot dat je er nog nooit bent geweest! Onze directeur Eric Bakker gaat weer mee als reisleider. Eric Bakker: ‘Wat een feestje was het de afgelopen twee jaar! Zo leuk om met golfers op reis te gaan die geen idee hebben waar ze heen gaan, maar er ongelooflijk veel zin in hebben. Uiteraard heb ik ook dit jaar weer een bijzondere bestemming uitgezocht. Nog onbekend bij het grote publiek, maar toch zo toegankelijk. Een heerlijk hotel direct aan een fenomenale baan!’

Ga je mee?
Pin High golfreizenJe vertrekt op vrijdag 4 oktober 2019. Inbegrepen is o.a. de vlucht met 20 kg bagage en een golfbag, vijf overnachtingen in een prachtig hotel, vijf uitstekende diners in evenzoveel restaurants inclusief wijnarrangementen en 4 greenfees inclusief buggy op de fenomenale golfbaan van het resort. Heerlijk op avontuur naar een onbekende bestemming met maximaal 30 deelnemers. Jouw ticket ligt al klaar. Zien we je dan?

Meer info over deze surprise reis.

Released: mei 2019

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours