Top 5 populaire Spaanse banen

Old Course Gran Canaria
GOLF.NL zet op een rij welke Spaanse banen het meest populair zijn bij golfers die bij Pin High boeken.

Deze banen worden het meest gespeeld door golfers die een Spaanse golfreis bij Pin High Golftravel boeken. Het zegt veel over de aantrekkelijkheid van de banen, de kwaliteit van het onderhoud en de prijs-kwaliteitverhouding – want anders zouden Nederlanders er niet willen spelen en terugkomen! Ga je naar binnenkort naar Spanje en ken je de banen nog niet? Neem er dan een kijkje.

1 El Rompido

El Rompido heeft twee banen (North en South) van de Spaanse architect Alvaro Arana. De golfbanen liggen in een rustig beschermd natuurgebied. Er ligt een hotel aan de baan. Je vindt de baan aan de Costa de La Luz, vlakbij Huelva, vlakbij de grens met Portugal.

Golfreizen - El Rompido North

 2 Islantilla

Islantilla is een fameuze 27-holesbaan van architect José Canales met flinke hoogteverschillen aan de Costa de La Luz, niet ver van de grens met Portugal. Een van de holes heeft uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Golfreizen - Islantilla Golf

3 Salobre

Salobre biedt twee afwisselende 18-holesbanen (Old en New) in een ruig berggebied op Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden. De New Course uit 2008 is van architect Ron Kirby en de Old Course uit 1999 is ontworpen door Roland Favré. Het hotel van het resort is tegen de rotsen aan gebouwd.

Golfreizen - South Course

4 Abama

Abama, de mooiste baan van de Canarische Eilanden, ligt op Tenerife. De heuvelachtige baan is ontworpen door Dave Thomas. De oud-golfer is als ontwerper bekend van banen als St Leon Rot, San Roque en Terre Blanche. Op het resort is ook een hotel.

Golfreizen - Abama Golf

5 La Sella

La Sella is een uitstekend onderhouden 27-holesbaan aan de Costa Blanca, tussen Valencia en Alicante. José Maria Olazabal is de architect van de baan. Ook La Sella is een resort met hotel.

Golfreizen - La Sella

Redactie GOLF.NL
GOLF.NL

Van de Pin High redactie: lees meer over golfbanen in SpanjeThere are no comments

Add yours