Vlogger Davey bij Le Touquet in Frankrijk

Onze vlogger Davey test de baan van Le Touquet

We volgen onze vlogger en golftalent Davey Porsius dit keer naar golfbestemming Le Touquet in Noord-Frankrijk, een bruisende badplaats met talloze winkels, barretjes, een prachtig casino en uitstekende restaurants. Even buiten Le Touquet liggen de twee golfbanen van Le Touquet: Le Touquet La Forêt, gelegen in een eeuwenoud dennenbos, en de klassieke linksbaan Le Touquet La Mer, de beroemdste golfbanen van de twee. Deze golfbaan heeft haar naam gevestigd binnen de internationale golfwereld.

Na aankomst worden eerst de oefenfaciliteiten goed benut om vervolgens een hapje te eten in Hotel Le Manoir tegenover de golfbaan. Le Manoir is een gemoedelijk landhuishotel met gezellige bar en goede keuken. Dit in combinatie met de ligging tegenover de golfbaan maakt het hotel erg populair voor een golfvakantie.

De volgende dag gaat Davey na het ontbijt vol enthousiasme de golfbaan van Le Touquet La Mer in. Onze golfexpert evalueert: de kwaliteit van deze golfbaan is hoog. De baan is niet al te uitdagend, maar je kunt er heerlijk ontspannen 18 holes spelen. Als tip geeft hij ons mee: vermijd de zanderige bunkers!

Van de Pin High redactie: golfpro in spe Davey Porsius liep in 2015 stage bij Pin High en sindsdien blogt en vlogt hij op reguliere basis voor ons. Meer weten over de carrière van Davey? Volg hem op Facebook.

Pin High biedt meer golfreizen in Noord-Frankrijk.There are no comments

Add yours