Vlogger Davey Porsius bij St. Omer in Frankrijk

Davey: ‘Hier kom ik zeker nog eens terug!’

Onze vlogger en golftalent Davey Porsius neemt ons mee naar golfbestemming St. Omer in Noord-Frankrijk. Twee dagen lang traint, speelt, eet en slaapt hij samen met een golfmaat op deze geweldige golflocatie in Frankrijk.

Na de eerste trainingsdag schuiven de heren aan tafel in Hotel du Golf Saint Omer. Beiden zijn onder de indruk van de opmaak en smaak van de heerlijke gerechten. Een uitstekende afsluiting van de eerste golfdag, waarna ze zich opmaken voor een overnachting in het hotel.

De volgende ochtend laat Davey ons de oefenfaciliteiten zien. De 9-holes par 3 oefenbaan kent holes die variëren tussen de 70 en 160 meter. Om 10.40 uur gaan de heren fris van start op de championship course van Aa St. Omer. Hole 1 biedt al gelijk prachtige vergezichten. Dat belooft wat voor de rest van de golfbaan. Hole 2 vindt Davey zelf één van de signature holes van deze golfbaan: 190 meter vanaf wit met een hoogteverschil van 40 meter! Geniet van de mooie beelden van de rest van de golfbaan. Tip van Davey: neem een buggy, zeker als je iets minder goed ter been bent. Deze golfbaan kent hoogteverschillen: dan weer loop je heel hard naar beneden, dan weer moet je flink omhoog. Davey concludeert: dit is één van de leukste en mooiste golfbanen die hij tot dusver in zijn leven heeft gespeeld. Op deze golfbestemming komt hij beslist nog eens terug!

Van de Pin High redactie: golfpro in spe Davey Porsius liep in 2015 stage bij Pin High en sindsdien blogt en vlogt hij op reguliere basis voor ons. Meer weten over de carrière van Davey? Volg hem op Facebook.

Pin High biedt meer golfvakanties in Noord-Frankrijk.There are no comments

Add yours