De zomertoppers zijn er weer!

Pin High zomertoppers 2022

De beste golfdeals voor deze zomer
Pin High Golftravel heeft ook deze zomer weer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijg je bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Srixon UltiSoft golfballen.

Pin High zomertopperJe hebt de keuze uit meer dan 25 hotels waarbij je golft op prachtbanen. Van een elegant hotel in het hart van Versailles of een stijlvol 5-sterren château in het prachtige Zuid-Limburg tot een luxueus paleis direct aan de baan in de Douro-vallei. Het aanbod is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Je boekt al een zomertopper inclusief 2 overnachtingen en twee greenfees vanaf € 159,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vind je op pinhigh.nl/zomertoppers.

Win een golfreis!
Net als voorgaande jaren geeft Pin High weer een prachtige golfreis weg. Meld je aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijf je binnenkort in Hotel Winselerhof in Zuid-Limburg. Naast een golfreis maak je kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een Pin High paraplu of een Pin High weekendtas. Ga om mee te doen naar pinhigh.nl/win. De winactie loopt tot 1 juni  2022.

Voor meer info over de Pin High zomertoppers zie pinhigh.nl/zomertoppers.

Released: maart 2022

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours