De zomertoppers zijn er weer!

Pin High – Schmallenberg GC Zomertoppers

De beste golfdeals voor deze zomer
Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer weer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijg je bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Srixon UltiSoft golfballen.

Je hebt de keuze uit meer dan 40 hotels waarbij je golft op prachtbanen. Van een culinaire ontdekkingsreis op de Veluwe of een 5-sterrenhotel met riante wellness in Sauerland tot een luxueus paleis direct aan de baan in de Douro-vallei. Het aanbod is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Je boekt al een zomertopper inclusief een overnachting, diner en twee greenfees vanaf € 169,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vind je op pinhigh.nl/zomertoppers.

Pin High - Schmallenberg GC ZomertoppersWin een golfreis!
Net als voorgaande jaren geeft Pin High weer een prachtige golfreis weg. Meld je aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijf jij binnenkort in de Henri-Chapelle Golf & Country Club in België. Naast een golfreis maak je kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een Pin  High travel cover of een Pin High sporttas. Ga om mee te doen naar pinhigh.nl/win. De winactie loopt tot 3 juli  2020.

NIEUW! QR-scan naar filmpjes
Naast een nieuw formaat vind je in deze brochure tevens bij elk hotel onderaan de pagina een QR-code. Scan de code met je tablet of smartphone en je gaat direct naar de juiste webpagina op de site van Pin High. Hier staat veelal een filmpje voor je klaar en vind je bovendien de actuele prijzen voor de dag dat je wilt reizen.

Voor meer info over de Pin High zomertoppers zie pinhigh.nl/zomertoppers.

Released: maart 2020

– EINDE PERSBERICHT –There are no comments

Add yours