De zomertoppers zijn er weer!

Pin High Zomertoppers

De beste golfdeals voor deze zomer
Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijg je bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Bridgestone golfballen.

Je hebt de keuze uit maar liefst 40 speciaal geselecteerde en zeer diverse hotels met de beste golfbanen. Van een fraai gerestaureerd kasteelhotel in Limburg tot  een sterrenspektakel in Oostenrijk. Je boekt een zomertopper inclusief twee nachten, twee diners en twee greenfees al vanaf € 219,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vind je op pinhigh.nl/zomertoppers.

Win een golfreis!
Ook dit jaar geeft Pin High een compleet verzorgde golfreis weg. Meld je aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijf je binnenkort in het prachtige Hotel du Golf Barrière Deauville in Frankrijk. Naast een golfreis maak je kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een greenfee of een Renard horloge. Ga om mee te doen naar pinhigh.nl/win. De winactie loopt tot 1 juni 2019.

Pin High 30 jaar
Pin High bestaat dit jaar 30 jaar. Heb jij van de afgelopen 30 jaar een leuke herinnering aan een reis die je met Pin High hebt gemaakt? Stuur dan jouw foto(‘s) met een korte anekdote naar 30jaar@pinhigh.com. Als jouw verhaal gebruikt wordt in de volgende brochure en/of op de website van Pin High, ontvang je een Pin High waardebon ter waarde van € 30,-!

Voor meer info over de Pin High zomertoppers zie pinhigh.nl/zomertoppers.

Released: april 2019

– EINDE PERSBERICHT –



There are no comments

Add yours